Pàgines

divendres, 13 de setembre de 2019

Rossinyol - Programa de mentoria per a noies i nois en risc d'exclusió.

La Fundació Servei Solidari obre la desena convocatòria del programa Rossinyol.

Es tracta d'un projecte de mentoria. Joves de 18 a 28 anys atuen com a mentors/tutors de noies i nois en risc d'exclusió social a l'entorn de la ciutat de Barcelona.

Si vols participar-hi, aquí tens més nformacuió.

Anima't !

-----------

Rossinyol de Servei Solidari - Escola Pia és un projecte de mentoria que posa en contacte estudiants universitaris o de grau superior amb infants i joves preadolescents d'entorns vulnerables. Els estudiants en fase post-obligatòria seran les mentores i mentors dels estudiants d'ESO, amb els que realitzaran trobades setmanals en l’àmbit del lleure i fora del centre educatiu amb l'objectiu de contribuir a la seva inclusió social i l'èxit educatiu.

Els 10 anys de projecte ens demostren que tracta d'una experiencia molt enriquidora. Ho és tant pels infants, que troben en les mentores i mentors referents importants que els acompanyen en un moment important de la vida, com per les persones mentores, que reben una bona formació sobre què és la mentoria i una experiència de vida que els obrirà nous horitzons interiors.

Aquest curs, fem 10 anys i busquem 100 mentores i mentors que vulguin marcar la diferència en la vida d'aquest infants i joves. Conèixes algú a qui li pugui interessar?

Vols més informació? T'ho expliquem en aquest vídeo!

✅Ets estudiant universitari o de grau superior?
✅Tens entre 18 i 28 anys?
✅Vols fer voluntariat?
✅T'agradaria ser mentor/a d'un noi o noia?


ROSSINYOL és el teu projecte de mentoria en el lleure.

Si algú confia en tu VOLARÀS més lluny!


T'hi sumes? Visita rossinyolbarcelona.org i sigues part del canvi!


banner web rossinyol 2019.jpg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada