Pàgines

dimecres, 12 de juny de 2019

És l'hora del pati !!!!


El col·legi Instituto José Calasanz de Mexicali  -dels escolapis de Les Califòrnies-  ha obert les portes a les excavadores.

Encara estem a les darreres setmanes del curs escolar i el pati de l'Instituto José Calasanz (IJC) , de la ciutat fronterera de Mexicali ja ha obert les portes a aplanadores, grues i excavadores; s'inicia l'asfaltat del pati escolar.

Fa quatre anys els escolapis de la frontera de Mèxic amb EUA, van obrir, a 60 metros del mur divisori, un col·legi. Diversos constructors de la zona van col·laborar-hi, aportant les primeres instal·lacions en els mòduls prefabricats amb que es va començar l’escolarització.

Dos anys després es va iniciar una primera edificació: quatre aules per acollir fins a 2n de primària.

Ara hi han entrat novament les màquines, aquesta vegada per pavimentar el pati escolar. Hi col·laboren, a més dels constructors de la ciutat, l’aportació de la Comunitat educativa a través de  l’AMPA de l’Escola Pia de Sarrià que va cedir els beneficis obtinguts a la festa de la Família d’enguany.


Ja tenien pati, però els nens i nenes sortien plens de pols o de fang, segons el dia. Ara podran gaudir-ne amb bones condicions, i els joves del barri podran seguir fent els seus partits de futbol.

Us deixem les imatges del primer dia. Poc a poc anirem introduint altres fotografies, per veure com avança l’obra.

És l’hora del pati !Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada