Pàgines

dimarts, 12 de febrer de 2019

Última parada: Cebú

Cebu és la nostra última parada en aquesta aventura. Hi vam aterrar fa dues setmanes i ja ens hem adaptat a la ciutat i a la nova gent que ens acompanyarà aquests dos mesos i mig.

En aquesta nova escola; Calasanz Cultural Center, iniciem un projecte diferent i que agafem amb molta il·lusió.

Durant els primers dies de la nostra estada a l'escola vam observar els espais, els materials i les metodologies d'aula. No vam tardar pas gaire en fixar-nos en el pati de l'escola. 

Un pati ben petit, ballat per tots cantons, amb un espai de joc força vell i deixat i un terra que semblava un abocador. Educativament parlant és poc interessant.

Els alumnes (d'entre tres i cinc anys) surten al pati un cop a la setmana i, quan ho fan, juguen en mig de plàstics, ampolles de vidre trencades, ferros rovellats i d'altres objectes sorprenents que hem anat descobrint enterrats a sota terra. 

Veient l'estat del pati vam pensar que seria una molt bona idea fer una neteja intensiva de l'espai i així donar un cop de mà als mestres de l'escola. 


Així doncs, els matins els passem a l'aula i ajudem a les mestres realitzant tot tipus de tasques (explicar contes, donar un cop de mà als nens i nenes quan fan activitats a classe, preparar material per a la realització d'activitats, etc.) i les tardes, les destinem a netejar l'espai del pati. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada