Pàgines

divendres, 21 de desembre de 2018

Vols ser voluntari? La FES té una proposta per a Solidàries/solidaris com tu.

Us passem la informació complerta que hem rebut de la FES (Fundació Eduaciño Solidària), en la qual fan una crida per a voluntariat al Senegal o a Mèxic.

Els intyeressats llegiu bé la informació i inscriviu-vos tal com veureu a la imatge.

Ànims, i Bon Nadal a tothom, especialment als que sou fora !
-----------------------

Benvolguts/des

La Fundació Educació Solidària (FES), de l'Escola Pia Catalunya fa una crida a persones vinculades a Can Colapi (exalumnes, mestres, PAS, monitors/es, etc.) que vulguin fer un voluntariat d'estiu  o de llarga durada durant el curs, en alguna de les presències "de frontera" a Mèxic o al Senegal,  on estem vinculats els escolapis catalans.
Us reenvio la informació per si és del vostre interès o la voleu donar a conèixer a qui considereu oportú. 
Els interessats cal que us inscriviu a la sessió informativa, tal com veureu a la imatge adjunta que ens envia la FES. També trobareu més informació al web: http://www.educaciosolidaria.org/voluntariat/

-----------------------------

Benvolguts, benvolgudes


ja sabeu que cada any, durant l'estiu o durant el curs escolar, voluntaris i voluntàries viatgen als nostres projectes a Les Califòrnies mexicanes i Senegal per formar part d'aquests i, amb les persones d'allà, fer-los créixer! Una experiència increïble.

Ens agradaria molt que, gent de les nostres escoles (antics alumnes, professors, PAS...), visqués aquesta aventura i sumés il·lusió i coneixements!

Trobareu més informació en aquesta imatge: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada