Pàgines

dilluns, 24 de desembre de 2018

Futbol Solidari.... molt més que solidaritat !


Diumenge 23 de desembre va finalitzar la XXIII jornada de Futbol Solidari.
23 anys organitzant un campionat esportiu, lúdic i cultural per aconseguir fons per a l'obra educativa dels escolapis al Senegal.

Tots va començar fa 23 anys, amb la creació de l'Associació d'Amics de l'Escola Pia del Senegal (AAEPS). 

La fórmula de l'Associació és ben senzilla: sumar iniciatives, sumar esforços, esperances i il·lusions. Sumar per un món millor. Ja ho diuen els matemàtics:

"Qui sap sumar pot multiplicar; 
qui  resta, només divideix"I a base de sumar, la proposta de l'AAEPS ha anat creixent: l'Esplai Erol, la comunitat educativa de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró i els seus alumnes, els mestres, monitors, els exalumnes, amics i amigues, s'han coordinat un any més per fer realitat l'edició 23 del Futbol Solidari que se celebra cada any uns dies abans de les festes de Nadal i ja porta 23 edicions, que es diu ràpid, i a cada edició i han anat sumant noves propostes. Enguany l'oferta era ben variada. A més de les activitats esportives i de futbol, s'ha pogut gaudir de concerts, representacions teatrals, espectacles de màgia, dinars i bar solidari.  Rifes, tómboles, bingos, jocs, i un molt llarg etcètera.

Un dels partits de futbol més esperats és el d'una selecció de joves senegalesos residents a Mataró i una altra de l'Escola Pia. Partit que més que enfrontar, uneix.

A l'entrada a l'escola i al Twitter anàvem veient com creixia, poc a poc, amb l'esforç de cadascú, la caixa solidària 


Aquest any la recaptació es destinarà, tal com ens explicaven al següent projecte:


Però això no s'acaba aquí. Seguim sumant: el Futbol Solidari també és una ocasió per sensibilitzar, per donar a conèixer els projectes, per fer-nos descobrir la realitat del Senegal. Ja ha arribat a la seva fi la XXIII edició del Futbol Solidari. Ara toca revisar, avaluar, per tal que l'edició 24 superi, una any més, la 23. "Junts marcarem el gol que canviarà el món".
Ja des d'ara l'esperem, tot felicitant l'Assocació d'Amics de l'Escola Pia del Senegal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada