Pàgines

diumenge, 2 de desembre de 2018

2 desembre - Amics del Senegal i de l'Esplai Erol d'Escola Pia Mataró visiten Senegal

A l'Escola Pia de Mataró hi ha dues entitats vinculades a l'Escola Pia ben solidàries. Són l'Associació Amics de l'Escola Pia del Senegal i l'Esplai Erol.

Des de fa molts anys aquestes dues entitats realitzen activitats diverses per ajudar a finançar els projectes de l'Escola Pia del Senegal. 


L'Associació Amics de l'Escola Pia del Senegal organitza festes, sopars, rifes per aconseguir recursos pels projectes de Senegal i també xerrades per sensibilitzar la població del Maresme, on hi ha tanta població d'origen senegalès. L'Esplai Erol, per la seva part, organitza des de fa 23 anys el Futbol Solidari, un cap de setmana d'activitat esportiva i solidària amb els projectes del Senegal.  Si us animeu, no deixeu d'inscriure-usEl dia 30, un grup de persones vinculades a aquestes entitats, van pujar-se a l'avió per conèixer personalment alguns dels projectes que ajuden a finançar. 


Prèviament, van fer alguna sessió de preparació de la visita. Un viatge d'aquesta mena no es pot improvisar. Ara ja han arribat a destí. Concretament son a Pikine, prop de la ciutat de Dakar, coneixent de primera mà aquells projectes.

Us deixem alguna fotografia, a l'espera de poder compartir amb tots vosaltres alguna crònica de la seva estada.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada