Pàgines

divendres, 16 de novembre de 2018

16 novembre - Gràcies a tots els que ho feu possible


Ja vàrem penjar una entrada en la que explicàvem com les famílies de la Núria i Laura es trobaven per compartir un sopar i les seves anècdotes.
Ara els pares de la Núria Martínez, ens han fet arribar aquest escrit que us compartim. 

Gràcies a tots els que ho feu possible!La Núria i la Laura acaben ben aviat la primera de les tres etapes del seu voluntariat.
Com a pares de la Núria sabem que aquest primer a reveure serà sentit. Un adéu a Kiblawan, a la seva gent que tan bé els ha rebut i acollit.

En certa manera, i des de la distància, ens sentim còmplices de les experiències i les emocions que la Núria ens ha anat explicant al llarg d’aquests primers mesos; del seu dia a dia ple de realitats diferents, de vivències sorprenents i molt especialment de la bona gent, sempre disposada a donar-ho tot a canvi de res. Realitats ben diferents però infinitament enriquidores.

Recordo el dia que va marxar a l’aeroport del Prat. Moment d’una intensitat que com a pares encara no havíem viscut mai. Certa por davant del desconegut, de la distància i de l’enyorament.

Avui, però, la trobem a faltar, sí, però estem contents. I ho som perquè com a pares llegim en la seva veu i la seva mirada que aquesta experiència la fa molt feliç i l’enriqueix.

Som conscients que l’aprenentatge de vida de la Núria al llarg de la seva estada a Filipines, a les escoles i comunitats, és i serà encara al llarg d’aquests mesos intens i valuós. Els queden noves realitats per conèixer i adaptar-se, per col·laborar i per donar allò del que saben com a mestres i del que són com a persones.

Sabem que en un món tant accelerat i sovint maldestre, queden realitats on hi ha gent que empeny  la vida pausadament i  donen un valor especial, malgrat les adversitats, a que les persones se sentin acollides.

És per això que la Laura i la Núria tenen en tots vosaltres l’oportunitat de donar, sí, però molt especialment de rebre encara més una gran experiència de vida.

Gràcies, doncs, a tots els alumnes i la gent de Kiblawan. Gràcies la comunitat escolàpia de Filipines. Gràcies Escola Pia de Catalunya, i ... Gràcies a tots els que ho feu possible!
Thank you so much to everyone in Kiblawan. Thank you to every single student, thank you to te Escolapis community in Philippines as well as here in Catalunya. We thereby thank everyone of you who make it happen and make it possible


                                           Joan Martínez i Maria SarrauCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada