Pàgines

divendres, 12 d’octubre de 2018

12 d'octubre - "See you tomorrow, miss!"

Ja fa setmanes que estem fent classes a l'escola de Kiblawan amb alumnes d'ESO. Normalment, traiem de l'aula cinc estudiants i treballem amb ells el mateix que fan a l'aula amb el grup sencer, però de manera més personalitzada i segons el nostre criteri. 

Cada setmana canvien els alumnes que estan amb nosaltres. Quan saben que són seleccionats per fer classe amb grup reduït, s'emocionen molt: se'ls dibuixa un gran somriure a la cara, alguns xisclen, altres salten de la cadira...

Això es posa especialment de manifest quan han de fer conversa individualment amb nosaltres. Molts tenen vergonya i es posen nerviosos (es tapen la cara i alguns tremolen i tot!): tenen por d'equivocar-se i decebre'ns. 


Però, lluny d'això, a nosaltres ens atrau la manera com se'ns acosten. Els reconfortem amb el millor dels nostres somriures i intentem que se sentin còmodes. Els encoratgem amb comentaris positius i els reconeixem la feina ben feta. Aviat es relaxen. Gaudeixen del nostre acompanyament i d'allò que aprenen. Nosaltres, al nostre torn, també gaudim de la seva companyia i ens alimentem del que ens ensenyen. 

A l'acabar la sessió, quan s'acomiaden, no obliden donar-nos les gràcies i ens diuen: "See you tomorrow, miss!".


1 comentari: